27. 7. 2014

FEJETON | Tajemství pánských e-zinů (2. část)

Share it Please
Přeji vám hezkou polovinu týdne :). Překvapilo mě, jaké reakce vyvolal předchozí článek ´Tajemství pánských e-zinů´. Čímž nemyslím negativní reakce, ale úsměvné e-maily, milé a stejně úsměvné komentáře, za které vám moc děkuji, a také žádosti v podobě e-mailů od různých online "surfařů", kteří by se rádi zasmáli nad mužskou blbostí přirozeností. Protože ale všechny e-ziny "povídají" o tom stejném pořád dokola, nemůžu vyhovět těm, kteří chtěli článek s dalšími hláškami z těchto serverů. Nicméně vyhovím té skupince lidí, která stojí o zveřejnění takových pánských online magazínů.

Kulturně i sprostě. Tak vypadají pánské e-ziny!

Upozorňuji, že jde o obsah, který může být nevhodný pro lidičky, kterým nebylo ještě osmnáct. Nebo patnáct? Hloupé zákony co, ale to, co teď myslím, by vydalo na další úvahu, u které byste si museli dát silné kafe.

Těch pánských magazínů není zdaleka takové množství, jako těch pro dámy. Kdybych měla zveřejnit seznam dámských magazínů, byla bych zapsána do Guinessovy knihy rekordů za nejdelší seznam v historii lidstva. Čímž se dá také poukázat na jistou prostotu mužů. Všechno stručně, úderně, výstižně, mnohdy nesmyslně, kolikrát urážlivě pro dámy, kterým to však není určeno že...

PROHLÁŠENÍ


Prohlašuji, že jsem zdravá rozumem i duší, jde čistě o nezávislý výzkum s cílem představit stránky ostatním lidem. Nejsem úchyl, a nestojím o obsah níže uvedených stránek. Jsem žena "záškodník" toužící si neustále dělat legraci z opačného pohlaví. Bůh mě ochraňuj. Amen.

Pojmu to formou krátkého seznamu, kde uvedu po mých "studiích" některé magazíny (nehodlám dělat reklamu, jde o čistě informativní článek - odkazy si budete schopni vyhledat sami nebo mi napíšete e-mail, ale věřím, že se mezi "websurfaři" nenajde žádný neandrtálec). Ke každému poté uvedu krátký popis, který ukáže, co si o daném magazínu myslím já.

Rozzlobení muži tečka kom
Dle mého názoru nejnavštěvovanější pánský server, že pánové? Nebudu tady uvádět, že "najdete tam spoustu lechtivých fotek", jde přeci o chlapy, ty nahaté ženské tam prostě být musí že jo, to platí pro všechny servery pro pány. Ale protože pánové rádi srandičky, blbosti a neštěstí druhých, nejnavštěvovanější rubrikou hned po rubrice "#sexyholky" je rubrika, kde jsou videa s lidmi, kteří to buďto nemají v hlavě v pořádku, nebo to v pořádku mají, ale rádi ze sebe dělají blbce a jsou rádi ostudou rodu homo sapiens sapiens. Osobně se přiznám, že tuto stránku navštěvuje můj přítel kvůli těmhle srandičkám, párkrát jsem byla podrobena sledování neštěstí ostatních, a někdy jsem se (bohužel) neubránila smíchu. Na tomto serveru nenajdete články, pouze videa.

Jen pro muže tečka cé zet 
Obyčený web, který je však nejpodobnější ženskému typu stránek. Na stránkách pro ženy najdete "chlapometr". Na těchto stránkách zase "holkometr". Fotky zoufalců, kteří hledají známost. Dopisy zoufalců, kteří hledají známost (vpravo hleď prosím). Články o technických serepetičkách. Auta. Soutěže. Takový lehce "intelektuální" magazín (všichni toto označení berte s velkou nadsázkou!). Jde tady jednoduše o fotky (vidíte tu prostotu pánů dámy?) Očíčka jsou líná číst! 

Men stajl tečka cé zet
Tento web je hodně zajímavý svým obsahem. Nebo spíš zvláštní. Jde o web, který se zaměřuje na styl a módu mužů. Takové dvojče typického dámského magazínu, ale bez dramatického nádechu. Úžasný web pro pány, kteří chtějí být pravými muži zainteresovanými do společenských vlivů. Ohromné množství článků o kosmetice, o známých mužích ve světě, o technice (auta, hodinky, telefony), tipy na kulturní akce, divadla, kino.. Fitness, gastronomie, cestování... Rubrika vztahy se tam taky najde, ale nečekejte články typické pro ostatní pánské magazíny, které jsou absolutně bez úrovně. Mně osobně se líbí, že je tento web svěží, slušný (přeberte si to jak chcete), intelektuálně založený, zajímavý... Nic pro chlapy v nátělníku škrábající se na zadku v roztrhaných slipech. Vše pro pány na úrovni! 

Men zoun tečka cé zet
Tak! Tenhle web zapáchající škodlivinou a kanálem! Právě tady najdete ony nesmyslné články pro muže, ve kterých dostanete spoustu "užitečných" rad, jak "zacházet" s ženami. Tímhle je tento web typický a já k tomu nemám co říct. Takže pánové, otevřete rubriku "Sex a vztahy", vezměte si k ruce meloun, pročtěte pár "dobrých" rad a pak šup s partnerkou do postele!

Em zoun tečka cé zet
Nepleťte si to s výše uvedeným webem, jde o úplně jinou stránku. Ale co se týče rubriky Sex a vztahy (která je mimochodem dle e-mailů, které mi přišly, hodně žádaná), je sprostá. Ale ne tím typickým sexuálním způsobem. Je vulgární k ženám. To nejsou rádoby tipy, kterým se ženy zasmějou, ale citlivější ženy by se mohly cítit dotčeně. Ostatně, pokud milé dámy máte náladu, zkuste si přečíst tento článek. A obrňte se notnou dávkou nadhledu. A hlavně nezabijte svého muže, on to tak určitě nevidí.

Men haus tečka eu
Tenhle web je něčím typický, ale nevím čím. Je svým způsobem hodně luxusní, když to tak vezmu, ostatně je to psáno i pod názvem samotného webu, když se tam dostanete. Také tam najdete design, lifestyle, modelky, relax apod. Nevím, co k tomu mám napsat. Překvapil mě však tento článek. Milé. :)


Tolik ke krátkému výčtu pánských magazínů. Ne všechny jsou stejné, ne všechny mají stejný obsah, ale aspoň máte možnost poznat, jak to vypadá s mým pohledem na ně. Hlavně si neberte nic z těch stránek (pokud je navštívíte) k srdci! Nesmysly se hemží nejen mezi ženami, ale i mezi muži. 
A protože je jich hodně natvrdlých (nemyslím všechny, neberte si to nikterak osobně!), tak jsou schopni vyrukovat na partnerku s kuriozitami, kterým se potom já nestačím divit (pár takových kuriozit jsem slyšela z vyprávění kamarádek, jakmile došla řeč na chlapy, začínalo to vždy větou: "Víte co ten můj blbec včera provedl?"). Jooo, sice s vámi pak není nuda pánové, ale někdy nás buďto šokujete, nebo přivádíte do rozpaků, nebo v nás pak vzbudíte otázku "Co to proboha zase vyvádí? To je můj muž?"


Zdroje obrázků:  jenpromuze.cz, menstyle.cz

3 komentáře:

  1. "Čímž se dá také poukázat na jistou prostotu mužů"
    Prostota mužů :-)) Ty nám dáváš co proto.

    Andreo, díky za milý komentář a krásný, až skoro vědecký článek o mužských e-zinech, Všechny musím prozkoumat a nastudovat, abych pak věděl, "jak zacházet se ženami" :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je potřeba to brát s nadsázkou, myslím, že kolikrát i ženy by se měly naučit myslet jednodušeji a nehledat ve všem zbytečnosti, pak bychom měly život o dost jednodušší, a to vím protože se kolikrát zbytečnostmi zabývám ;)

      Vymazat
  2. Znám tak první dva, zbytek ne. :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý názor, připomínku či nápad :)

Čtete nejraději

Rozbor literárních děl (nejen) k maturitě - návod

V tomto článku bych Vám ráda poradila, jak rozebrat literární dílo (pokud tedy se rozhodnete pro rozbor sami) správně a tak, abyste u ústní ...

Díky za návštěvu!


TOPlist

Kontakt

Název

E-mail *

Vzkaz *