19. 7. 2014

FEJETON | Tajemství pánských e-zinů (1. část)

Share it Please
Včera jsem při surfování na internetu našla stránku (zapomněla jsem její adresu), kde pán kritizoval dámské magazíny, kde najdete testy, osudové muže, návody, jak si udržet partnera, jak jej najít, jak jej svádět, jak jej líbat atd atd. Já tyto "duchaplné" magazíny nenávidím, pouze se bavím nad mentalitou jejich redaktorek a žen, které těmto článkům věří. Neříkám, že jsou všechny špatné, ale je potřeba to brát s hodně (opravdu hodně) velkou rezervou, protože přeci jen jde o subjektivní pohled dané redaktorky, ne o ucelený pohled v globálním měřítku.
Takže jsem se rozhodla podívat se na celou věc z obráceného pohledu - tedy já si "prostudovala" pár stejně "duchaplných" článků (ale z pohledu mužů jsou naprosto nenahraditelné, protože muži jsou přeci pány tvorstva) a pokusím se pánům vysvětlit pravou podstatu toho, čím se v daných článcích zabývají. Udělám z toho (když budu sprostá) fejeton v jiném stylu.

* * * * *

Sex
Tohle slovo vzbudí u nejednoho muže "superaktivitu" v kalhotách pod poklopcem. Myslím, že se nebudu plést, pokud řeknu, že toto slovo je nejhledanějším slovem na internetu (přičemž nemluvím pouze o mužích). Ale z mužského pohledu je sex něco, co je drží při životě, čím si ulevují "od bolesti" a můžeme se od nich dozvědět další neopomenutelné důvody zaručující přežití. Ale některá tvrzení mi přijdou hodně zvláštní. Dovolila jsem si proto z nejmenovaných pánských e-zinů uvést pár příkladů a vysvětlit je z mého pohledu.

Jezte meloun – jedná se o přírodní viagru, která prodlouží sex až o 3,8 minuty (podle studie texaské univerzity).
Vážně? Meloun? Dle paní Partykové, odbornice přes očistu organismu, se meloun po(u)žívá pro zvýšení močopudného účinku. Takže v sousloví "prodlouží sex až o 3,8 minuty" (no to je rozdíl teda), by mělo být spíš "zkrátí sex až o 3,8 minuty", přičemž lze uvažovat o definitivním pádu erekce, protože chození na WC kvůli melounu je dost nepříjemná záležitost, a sexuální apetit je tatam.

Pokud máte nějakou erotickou fantazii, kterou byste rádi zrealizovali, oznamte jí to až v posteli. Když bude v náladě, snadněji vám kývne na vaše přání.
Hezká manipulace. Vlastně, na chlapy to i docela sedí. A pak že ženy jsou mrchy. Ve víru vášně žena udělá ráda cokoliv, endorfiny a další "kouzelné" hormony zatemňují rozumovou stránku mysli. Nicméně, až dojde na krkolomné polohy, protože pánové rádi sledují videa s lechtivým obsahem, kde slečny akrobatky stíhají uspokojovat samy sebe i svého partnera, dejte vědět, jak jste s žádostí ve víru vášně dopadli.

Při sexu sledujte, jestli žena orgasmus předstírá či nikoliv. 
Já vám nevím, opravdu máte čas sledovat každou ženinu reakci či pohyb nebo vzdech? Nemáte daleko k tomu udělat ze sexu odborný výzkum.




Svoboda
Většina mužů si myslí, že když si najdou partnerku (nedejbože se s ní ožení), ztratí tím veškerou svobodu. To jsou opravdu všichni chlapi tak natvrdlí? Ženy není třeba házet do jednoho pytle, jedna žena může být rozumnější a bude tolerovat vaše chození po hospodách každý pátek, v sobotu golf s přáteli, a až v neděli přijde řada na ni. Jiná zase může chtít vidět po příchodu domů vaše kapsy. Tady nejde o ztrátu svobody, jde jen o to, že budete svobodu sdílet spolu. No né? Ale jak to vidí pánské e-ziny?

Nemusíte se s nikým dělit o postel – s tím odpadá také boj o peřinu či roztahování partnerky na vaší straně postele.
Zajímavý fakt. Jenže nejsou v posteli peřiny dvě? Já osobně se tedy v posteli neroztahuju, spíš někdy nastává nebezpečná situace, kdy se mému příteli něco dobrodružného zdá, a kolikrát schytám ránu. A já se pak můžu divit, proč mě po ránu bolí hlava. Ale pánové, jste snad krokodýli? To vážně potřebujete celou postel?

Vyhnete se kontrolním otázkám – Kde jsi byl včera? S kým? Co jsi dělal?
Ne každá ženská se považuje za inspektora nejvyššího kalibru, a pokud s partnerkou mluvíte, nebude mít důvod se vás ptát, takže míra otázek těchto ženou položených je přímo úměrná vaší mlčenlivosti.

To nejlepší jen pro vás – pokud si necháte v lednici například kus dortu, můžete si být jisti, že tam zůstane i druhý den
A když je muž sám (svobodný), kdo mu ten dobrý dort upeče?

* * * * *

Nechci tady nikoho urážet nebo v něm vyvolávat vztek či nenávist, výše uvedené jsou čistě mé subjektivní názory, přičemž lze v nich najít trošku nadsázky. Ale jen trošku! Jinak ale musím říct, že četba rad pro muže ve vztahu byla příjemná. Je to velký rozdíl, protože ženy píší i o mnohdy úplných samozřejmostech, my ženy máme dar najít v čemkoliv cokoliv, ale muž ne, to by si některé měly uvědomit. Každopádně muži píšou své magazíny s lehkostí, né jako ženy, které přidávají na dramatičnosti a poté, co si nějaká zamilovaná slečna přečte daný článek, její milý je podroben výslechu, kdy nad ním slečna stojí s paličkou v ruce, a za každou větu, o které bylo v článku tvrzeno, že není správná, dostane ránu. Takové rány pak patří i redaktorkám.

Ale pánové apeluji na vás, neřiďte se těmito radami. A to platí i pro dámy. Protože tahle "universa" jsou naprostým opakem toho, co lze najít v životě. Každý jsme originální, každý máme jiné potřeby, a věřte, že ženská, která si hlídá svoji váhu, nebude nadšeně jásat, až do postele dotáhnete šlehačku nebo čokoládu. To byste se pak taky mohli dočkat odmítavé reakce, nebo dokonce hádky, že vůbec vaši partnerku neznáte, nevíte, co potřebuje, tedy ji nemilujete, a už se vezete. Bůh s námi všemi.


A jak to vidíte vy, milé dámy?


Zdroje obrázků: google.cz, lidovky.cz

20 komentářů:

  1. Tyhle články jsou k ničemu. Myslím, že je to hodně o naslouchání jeden druhému. Jen je potřeba najít chlapa, který naslouchat dokáže.

    OdpovědětVymazat
  2. Charming: Ano, to máš pravdu. Nicméně ženské lační po dokonalosti, a i když chlap naslouchat dokáže, ony to nevidí, protože jsou slepé právě kvůli těmto článkům. Místo toho, aby si všímaly svého muže, tak raději myslí na těch deset důkazů, že je muži nemilují.

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně dobře napsané. :-D

    Občas si něco takového přečtu na Novinkách a taky se většinou opírají na nějaké výzkumy, jestli do toho zasahuje subjekce autora, je to možné. :-)

    P. S. S tím melounem - z určitého pohledu lepší meloun než nic, nerad bych detailně rozebíral proč. :P :-D

    OdpovědětVymazat
  4. David: Já si to dokážu domyslet s tím melounem, vystihl jsi to :D

    OdpovědětVymazat
  5. Když se řekne sex, vybavím si svoji sousedku! Pořád ji slyším sténat před zeď. Tak nevím, kolik se tam na ní střídá chlapů. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu jestli ta sousedka nesténá naschvál, aby tě zaujala či aby budila dojem, že má na víc! jestli je to mladé děvče, tak to může být všelijaký důvod sténání a jestli je to žena nad 30 může klidně sténat při jakékoliv činnosti wc - nevyjímaje! Nevím jak ženy znáš, ale věř, že ne každá která sténá právě sexuje!!! :-)

      Vymazat
    2. To jsi mi připomněl milý anonyme situaci, kdy jsem pomaličku lezla do ledové vody (docela nedávno), uklouzla jsem na kameni, plácla sebou do vody a já se tak lekla jak mě to studilo, že při těch zvucích, které jsem vydávala, se pánové z okolí ohlíželi s dalekohledem a přítel na mě jen zahulákal: "Co šílíš prosímtě? Až večer!" :D :D Tady je tedy důkaz toho, že ženský můžou sténat úplně při všem :D :D

      Vymazat
  6. Vlastně mě nikdy nenapadlo, že by těmhle časopisům někdo věřil, ať těm ženským nebo mužským. Prodloužení erekce o 3,8 minuty je náhodou velmi dramatické. Soudím, že více než trojnásobné oproti průměrné délce :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dramatické to prodloužení je, jak pro koho no :D. Pobavila jsi mě :D

      Vymazat
  7. Pobavilo mě, s jakou ironií jsi pány tvorstva sundala z oblak na zem.
    Nemohla bys přidat nějaké odkazy mužských e-zin?. Já narážím jen na ty ženské.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miloši, ráda nějaké přidám. Článek upravím v nejbližší době. A pány je potřeba brát s humorem a tyhle věci s ironií :D

      Vymazat
    2. Miloši Andrea dle fotky je mladinká dívenka, plná ideálů a svých názorů.
      Její názory by nesdílela žena o generaci starší ani žena kolem 60! Možná ta kolem 80 - ty by se tady s tím ještě chlubit dovedly...:-))
      Jsi u Aji prvně,
      já jí znám už delší dobu, nemyslí to ironicky - myslí to tak jak to mladá děvčata cítí! :-)

      Vymazat
    3. Díky Ivuš, ale všechno jsem to podala tak, aby si v tom každý našel to svoje. Ať už ironii, nadsázku, tak, aby to pány neurazilo. Ale vystihla jsi to - já mladá dívka to můžu vidět jedině takhle :D :D

      Vymazat
  8. Andrejko zdá se mi, že článek psala žena!
    Fakt!
    Už jen ten poznatek s melounem..., ano pánu tvorstva se díky melounu naplní močový měchýř a jeho potřeba se tak možná prodlouží i na minut 13... :-)
    Pak mě ohromila věta:
    "Při sexu sledujte jestli žena orgasmus předstírá nebo prožívá!"
    Tohle přeci nemohl napsat chlap?
    Ten je vždy přesvědčen, že žena s kterou se miluje nikdy nepředstírá!!!
    No a o tom, že zůstane dort v ledničce na druhý den - to je úplněná /moje slovo místo úplný - prosím Miloši neopravovat :-) blbost, žádný dort přeci nikdy v ledničce nezůstane na druhý den, ani u muže, natož u ženy...:-)

    Moc se mi líbí tvé názory, tvůj pohled na věc, jak jsem psala už v odpovědi Milošovi,
    je vidět, že máš názory mladého děvčete a to je dobře - drž se jich! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :). Ten poznatek s melounem bylo to první, u čeho jsem se nejvíce nasmála :D. A udivilo mě, kolik existuje diskuzí, kde si chlapi stěžují na to, že jejich partnerka orgasmus předstírá, já je chápu, protože jejich ego pak trpí docela hodně, ale zjišťovat to všude možně... To mi přijde přehnané.

      Vymazat
  9. Musím říct, že ten tip o navržení něčeho nového v sexu rozhodně není mimo mísu, osvědčilo se mi vystartovat s tím právě tehdy, když byla partnerka "rozjetá". Rozhodně je to lepší než začít o tom, když meje nádobí, ne? :D Ale teda že bych na tohle nepřišel sám a potřeboval radu z časáku...

    Btw dorty se normálně prodávají v cukrárně a s manželem jsme taky mívali peřinu pro dva, tedy jednu, akorát že já si ji pořád otáčím chladnou stranou k sobě, on ji křečovitě svíral -> já se pekl -> koupili jsme si peřiny dvě :D

    Jinak pánské e-ziny jsou stejně o ničem jako dámské, jen v diskuzích je větší sranda a občas se vyskytne nějaká zajímavost o technice...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor :). Čekala jsem, kdy někdo napíše o dortech v cukrárně, nemýlila jsem se, nicméně tady je to bráno jen v tomto úzkém měřítku, kdy je chlap jako typicky lenivý člověk neschopný dojít si ani sám do cukrárny :D.

      Co se diskuzí týče, ty já procházím nejraději, mnohdy se u nich tak nasměju, že by to vydalo minimálně na další článek :D.

      A co se techniky týče, mě osobně baví, takže kolikrát ráda pročítám pánské stránky kvůli zajímavostem z techniky, zvláště pak IT a mobily, to je moje, kódy, formátování a další blbůstky :D. Ráda si tohle počtu, kolikrát se dozvím plno užitečných věcí nebo najdu nové zlepšováky :)

      Vymazat
  10. Teda... Já myslím, že by se ty články neměly brát příliš vážně a takhle to rozbabrvávat. Já osobně miluji jenpromuze.cz :D I přesto, že jsem žena. A ty články tam jsou vážně často dobré, vtipné i poučné.
    Třeba:
    http://bit.ly/VsIhD7
    bit.ly/Xp2rQ8
    http://bit.ly/1rEaaCm
    bit.ly/1plLcsG
    bit.ly/1oQo4hq

    Jasně, pořád je to takový "bulvár", ale ono to není psané, aby se to bralo vážně. A navíc, přiznejme si, že muži prostě mají větší smysl pro humor :)

    Jinak, vůbec se nedívám na televizi, nečtu noviny a tak. A když se mi někdy (tak jednou za týden) prostě zachce pobavit se, většinou jdu právě na nějaký web pro muže. :D

    OdpovědětVymazat
  11. No já obecně nevěřím moc žádným článkům ať už se jedná o jakékoliv ať už jde o sex nebo něco jiného, spíš dám na instinkt a nějaké všeobecně rady. Jinak třeba jako dobrý afrodisiakum se používá kotvičník zemní a nebo se dají pak koupit takové stimulanty a jsou jak pro ženy tak i pro muže. Ale článkům američtí vědci zjistili, že lidé věří tomu co američtí vědci zjistili, tak těm článkům opravdu nevěřím :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám za každý názor, připomínku či nápad :)

Čtete nejraději

Rozbor literárních děl (nejen) k maturitě - návod

V tomto článku bych Vám ráda poradila, jak rozebrat literární dílo (pokud tedy se rozhodnete pro rozbor sami) správně a tak, abyste u ústní ...

Díky za návštěvu!


TOPlist

Kontakt

Název

E-mail *

Vzkaz *